Projectontwikkeling
Prefab betonfundering
Bedrijfshallen
STAALCONSTRUCTIES
BKH (MEST)CONTAINERS
Gebruikte Kippers & Dumpers
Shovels & Kranen
HUURMACHINES
Nieuwbouwproject De Groene Loods innoverend en practisch. Een subtiele grens tussen woonkern en industrie.

voor Agri-Bouw en Projectontwikkeling gaat binnenkort bouwen aan “De Groene Loods”.Een bedrijvencomplex aan de Turfsteker 43>.Gelegen op het industrieterrein van Haulerwijk.Het project heeft een zeer natuurlijke uitstraling. Groen vanwege de opbouw, waarbij een talud één lijn vormt met het gebouw.Het geheel is ontwikkeld met natuurlijke producten. Diverse sedumplanten als dak- en gevelbeplanting, waardoor het landsschapsbeeld geheel geïntregeerd wordt in het bouwwerk.Vanuit de achterliggende toekomstige woonkern ziet men een geleidelijke overgang van wonen en werken.

Opbouw
Het gebouw is ruimtelijk opgezet en heeft een representatieve en natuurlijke uitstraling. Het is uitermate geschikt voor de vestiging van een scala aan bedrijven uit industrie, groothandel, tussenhandel en diensten.Het terrein ligt op een kavel van 3027 m². Het te bouwen pand heeft een vloeroppervlakte van 1090 m².Kantoor en sanitaire voorzieningen kunnen naar eigen inzicht gerealiseerd worden. De units hebben een eigen entree. Het terrein is voorzien van bestrating en parkeergelegenheid.

Kenmerk
Aanmelding : Vanaf 01-11-2011
Bestemming : Bedrijfsunits
Bedrijfsvoering : Kantoren + eventueel werkplaats
Bouwjaar : 2012
Bouwvorm : Nieuwbouw
Totale bouwoppervlakte units: 1090 m²

Locatiegegevens
Ligging: Scheiding woonkern en industrieterrein
Afstand tot bushaltes: voldoende
Afstand tot winkelvoorziening: voldoende

 

<< ga terug naar het overzicht | naar de kassa

Alle prijzen zijn excl. BTW en/of marge en onder voorbehoud. Afbeeldingen en specificaties kunnen afwijken van de werkelijkheid. Op al onze leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.